English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI PARLAMENTAR PER SIGURINE KOMBETARE - Deputetet Nasip Naco, Ferdinand Xhaferaj, Ervin Salianji dhe Flamur Noka ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Edmond Spahoduke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputetet Nasip Naco, Ferdinand Xhaferaj dhe Flamur Noka ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputetet Nasip Naco, Ferdinand Xhaferaj dhe Flamur Noka ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Ervin Salianji duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputetet Nasip Naco dhe Flamur Noka ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputetet Nasip Naco dhe Flamur Noka ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Deputeti Edmond Spaho duke folur ne nje moment tensioni ne nje seance te komisionit parlamentar te sigurise kombetare, ku Flamur Noka eshte ulur ne vendin e kryetarit, ne kete rast, Nasip Naco. Ky i fundit ka nderprere seancen fizike dhe ka njoftuar se ajo do te zhvillohet online. Gjate seances pritej te diskutohej marreveshja me Italine per emigrantet, ndersa eshte nderprere per shkak te protestave te deputeteve te opozites.
Kategori: Parlament
E Merkure, 06 Dhjetor 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12