English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONGRESI I PS - Kryetari i partise socialiste dhe kryeministri Edi Rama duke folur gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci dhe Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci dhe Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci dhe Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, kryetari i grupit parlametar te PS, Bledar Cuci, Kryenegociatorja, Majlinda Dhuka dhe deputeti Erjon Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Zv/kryministrja dhe ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe ministri i Brendshem, Taulant Balla gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dhe ministrja e turizmit dhe mjedisit, Mirela Kumbaro gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dhe ministrja e turizmit dhe mjedisit, Mirela Kumbaro gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Gramoz Ruci, Kryeministri Edi Rama, Zv/kryministrja dhe ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe ministri i Brendshem, Taulant Balla gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Erion Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Erion Brace gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Gramoz Ruci dhe Kryeministri Edi Rama gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Gramoz Rucigjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Gramoz Ruci, Zv/kryministrja dhe ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe ministri i Brendshem, Taulant Balla gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Gramoz Ruci, Zv/kryministrja dhe ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe ministri i Brendshem, Taulant Balla gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Eduard Shalsi, zv/kryeministrja dhe ministrja per infrastrukturen dhe energjine, Belinda Balluku, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete, Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Eduard Shalsi, zv/kryeministrja dhe ministrja per infrastrukturen dhe energjine, Belinda Balluku, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete, Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Zv/kryeministrja dhe ministrja per infrastrukturen dhe energjine, Belinda Balluku, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete, Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Zv/kryeministrja dhe ministrja per infrastrukturen dhe energjine, Belinda Balluku, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete, Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Eduard Shalsi, zv/kryeministrja dhe ministrja per infrastrukturen dhe energjine, Belinda Balluku, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete, Ministrja e Turizimit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Zv/kryministrja dhe ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku duke folur gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Ministrja i Kultures, Elva Margariti duke folur gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023


Deputeti Eduard Shalsi duke folur gjate Kongresit te Partise Socialiste te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve. Gjate saj, socialistet kane folur mbi arritjet gjate vitit te kaluar, ndersa Kryeministri Rama paralajmeroi zgjedhje te reja brenda partise ne fillim te vitit te ardhshem.
Kategori: PS
E Premte, 08 Dhjetor 2023

Showing page 1 of 5. Records 1 to 30 of 128