English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIKOLLA ZGJIDHET KRYETARE E KUVENDIT - Kryeministri, Edi Rama duke uruar Lindita Nikollen per zgjedhjen e saj si Kryetare e Kuvendit me 79 vota pro. Gjate kesaj seancae parlamentare kane bere betimin edhe 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti Benet Beci ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti Benet Beci ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Luljeta Bozdo duke folur ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Elda Hoti ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Eralda Bano ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i Partise Republikane, Fatmir Mediu, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i Partise Republikane, Fatmir Mediu, Kryetari i PAA, Agron Duka, Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti, Dashamir Shehi, Kreu i Partise Republikane, Fatmir Mediu, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti, Dashamir Shehi, Kreu i Partise Republikane, Fatmir Mediu, Kryetari i PAA, Agron Duka, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputeti, Alfred Rushaj, ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Anetaret e Komisionit te votimit per zgjedhjen e Kryetarit te Kuvendit ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Jorida Tabaku ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar deputetet dhe kane votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i Grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Eralda Bano gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke grisur fleten gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke grisur fleten gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, pasi ka grisur fleten gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, pasi ka grisur fleten gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021


Deputetja Grida Duma duke grisur fleten gjate votimit per Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise ne seancen parlamentare ne te cilen jane betuar edhe deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Parlament
E Premte, 10 Shtator 2021

Showing page 1 of 4. Records 1 to 30 of 93