English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLIDHET KOMISIONI I RITHEMELIMIT - Ish Kryeministri, Sali Berisha, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Flamur Noka, duke dale nga nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Edmond Spaho, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Elda Hoti, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Elda Hoti, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Mimoza Hajdarmataj, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Tritan Shehu, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Tritan Shehu, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Tritan Shehu, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Clirim Gjata, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Luan Baci, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Orjola Pampuri, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti Belind Kellici dhe Arben Ristani, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, duke hyre ne nje mbledhje te komisionit te rithemelimit te PD, ne perfundim te te cilit jane zgjedhur dy negociatoret per procesin e zgjedhjes se presidentit te ri të vendit. Ata do te jene deputetet Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14