English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONCERT I NIKOS VERTIS NE TIRANE - Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Fansa te kengetarit grek, Nikos Vertis gjate performances se tij ne nje koncert te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Fansa te kengetarit grek, Nikos Vertis gjate performances se tij ne nje koncert te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023


Kengetari grek, Nikos Vertis duke performuar gjate nje koncerti te mbajtur ne stadiumin Air Albania ne Tirane. Ne kuader te turit te tij te titulluar 20 vjet ritem dhe pasion, Vertis ka vizituar disa qytete ne rajon, duke perfshire Sofien, Beogradin, disa qytete ne Greqi si dhe Jerevanin e Armenise.
Kategori: Kulture
E Enjte, 25 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11