English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E KOMISIONIT PER CESHTJET EVROPIANE - Kryetarja e komisionit parlamentar per ceshtjet Evropiane, Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance te te njejtit komision. Gjate saj i diskutua projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes, ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperisë dhe Kolegjit te Evropes, per hapjen e deges se Kolegjit te Evropes ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Prill 2024


Kryetarja e komisionit parlamentar per ceshtjet Evropiane, Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance te te njejtit komision. Gjate saj i diskutua projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes, ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperisë dhe Kolegjit te Evropes, per hapjen e deges se Kolegjit te Evropes ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Prill 2024


Kryetarja e komisionit parlamentar per ceshtjet Evropiane, Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance te te njejtit komision. Gjate saj i diskutua projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes, ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperisë dhe Kolegjit te Evropes, per hapjen e deges se Kolegjit te Evropes ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Prill 2024


Kryetarja e komisionit parlamentar per ceshtjet Evropiane, Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance te te njejtit komision. Gjate saj i diskutua projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes, ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperisë dhe Kolegjit te Evropes, per hapjen e deges se Kolegjit te Evropes ne Tirane.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4