English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E KOMISIONIT PER TIMS - Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji dhe deputeti Toni Gogu duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Deputetet Toni Gogu dhe Xhemal Qefalia duke folur gjate nje mbledhjeje te komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji dhe deputeti Toni Gogu duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji dhe deputeti Toni Gogu duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji dhe deputeti Toni Gogu duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetari i komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS, Ervin Salianji duke folur gjate nje mbledhjeje te ketij komisioni. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Deputetet Toni Gogu dhe Xhemal Qefalia duke folur gjate nje mbledhjeje te komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Deputeti Denis Deliu duke folur gjate nje mbledhjeje te komisionit hetimor parlamentar per nxjerrjen e te dhenave nga sistemi TIMS. Gjate seances ka pasur debate mes deputeteve te mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15