English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA FLET PER MEDIAT - Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021


Kryeministri Edi Rama, duke folur per gazetaret, pasi ka dale nga seanca parlamentare ne te cilen jane betuar 140 deputetet e dale nga zgjedhjet e 25 Prillit si dhe eshte votuar per te zgjedhur Kryetaren e re te Kuvendit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Premte, 10 Shtator 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7