English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROMOVIMI I LIBRIT TE KRAMARIC - Ambasadori i Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric duke folur gjate promovimit te librit te tij Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Ambasadori i Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric gjate promovimit te librit te tij Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Ambasadori i Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric gjate promovimit te librit te tij Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Klevis Balliu duke folur gjate promovimit te librit te Ambasadorit te Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Deputeti Agron Gjerkmarkaj duke folur gjate promovimit te librit te Ambasadorit te Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Ambasadori i Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric duke folur gjate promovimit te librit te tij Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024


Ambasadori i Kroacise ne Tirane, Zlatko Kramaric gjate promovimit te librit te tij Kritika e mendjes politike ne ambientet e Hotel Rogner. Libri flet per nacionalizmin serb dhe pozicionin e shkrimtarit mbi ceshtjen e Kosoves.
Kategori: Kulture
E Hene, 15 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7