English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA PER SHKARKIMIN E METES - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje konference shtypi, ku ka deklaruar se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje lokale ne 30 qershor dhe se Parlamenti nuk do ta shkarkoje Presidentin Meta.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6