English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE KRYESIE E PD - Albana Vokshi dhe Flamur Noka, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Eno Bozdo, Fatbardh Kadilli, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Tomorr Alizoti, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Edi Paloka, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Gert Bogdani, Dhurata Cupi, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Florion Mima, Jemin Gjana, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Endri Hasa, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Izmira Ulqinaku, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Albana Vokshi dhe Flamur Noka, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Oerd Bylykbashi, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Jamarber Malltezi, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Jamarber Malltezi, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Grida Duma, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Grida Duma, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Jorida Tabaku, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Jorida Tabaku, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019


Oriola Pampuri, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, e cila ka vendosur qe per zgjedhjet vendore te 30 qershorit te krijoje Aleancen Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise.
Kategori: PD
E Hene, 10 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17