English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIKTHEHET I NXEHTI NE SHQIPERI - Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017


Femije dhe te rritur duke u freskuar ne shatervanet e sheshit Skenderbej ne qender te Tiranes. Prej disa ditesh Shqiperia eshte e pushtuar nga nje vale i nxehti dhe thatesira me temperatura me te larta se 38 grade Celsius, duke shkaktuar probleme me furnizimin me uje dhe energji elektrike.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 31 Korrik 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7