English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ZJARR NE ZONEN E KRASTES - Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017


Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017


Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017


Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017


Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017


Tymi i nje zjarri te rene ne zonen e Krastes se Elbasanit, prane rruges kombetare Elbasan - Librazhd. Shume zjarre kane rene keto dite ne vendin tone, te favorizuar nga thatesira dhe i nxehti, duke djegur siperfaqe te medha toke dhe duke krijuar probleme te medha per banoret e zonave ku bien.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 02 Gusht 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6