English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MANASTIRLIU VIZITON SPITALIN E SHKODRES - Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Puntore gjate punimeve per ndertimin impiantit te ri te sterilizimit, ne spitalin rajonal te Shkodres.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Tetor 2017


Puntore gjate punimeve per ndertimin impiantit te ri te sterilizimit, ne spitalin rajonal te Shkodres.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Tetor 2017


Puntore gjate punimeve per ndertimin impiantit te ri te sterilizimit, ne spitalin rajonal te Shkodres.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Tetor 2017


Puntore gjate punimeve per ndertimin impiantit te ri te sterilizimit, ne spitalin rajonal te Shkodres.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke takuar paciente, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke takuar paciente, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur per mediat, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur per mediat, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje vizite ne spitalin rajonal te Shkodres, ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate takimi me mjeke dhe doktore te spitalit rajonal te Shkodres, ne perfundim te nje vizite ku ka inspektuar punimet per impiantin e ri te sterilizimit dhe prishjen e ndertimeve pa leje brenda ketij spitali.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Tetor 2017


Fadrome dhe punonjes te IKMT duke prishur ndertimet brenda oborrit te spitalit rajonal te Shkodres, ne kuader te aksionit te nisur nga Ministria e Shendetesise per prishjen e ndertimeve brenda territorit te spitaleve.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 11 Tetor 2017


Fadrome dhe punonjes te IKMT duke prishur ndertimet brenda oborrit te spitalit rajonal te Shkodres, ne kuader te aksionit te nisur nga Ministria e Shendetesise per prishjen e ndertimeve brenda territorit te spitaleve.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 11 Tetor 2017


Fadrome dhe punonjes te IKMT duke prishur ndertimet brenda oborrit te spitalit rajonal te Shkodres, ne kuader te aksionit te nisur nga Ministria e Shendetesise per prishjen e ndertimeve brenda territorit te spitaleve.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 11 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19