English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DITA E HAPUR ME FA - Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ushtarake gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Banda e ushtrise Shqiptare, duke luajtur muzike gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Banda e ushtrise Shqiptare, duke luajtur muzike gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, duke folur gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, duke folur gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, duke folur gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka dhe Shefi i Shtabit te Pergjithshem te Forcave te Armatosura, Gjeneral brigade, Bardhyl Kollcaku, gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka dhe Shefi i Shtabit te Pergjithshem te Forcave te Armatosura, Gjeneral brigade, Bardhyl Kollcaku, gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018


Shefi i Shtabit te Pergjithshem te Forcave te Armatosura, Gjeneral brigade, Bardhyl Kollcaku, gjate ceremonise festive, Dita e Hapur me Forcat e Armatosura FA, me rastin e me rastin e 74 vjetorit te clirimit te Shqiperise.
Kategori: Ushtri
E Enjte, 29 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15