English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIKOLLA KONFERENCE SHTYPI PER TARIFAT E STUDENTEVE - Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere nje bilanc te reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Rektoret, Artan Hoxha, Kastriot Caushi, Ardian Isufi, Roland Zisi, Jorgo Kacani, Sekretar i Pergjithshem i MASR, Koli Bele gjate nje takimi me Ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, ku eshte bere nje bilanc i reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Rektori i Universitetit te Tiranes, Mynyr Koni, gjate nje takimi me Ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, ku eshte bere nje bilanc i reformes ne arsimin e larte, ne pergjigjje te nje proteste te studenteve, te cilet kane kerkuar anulimin e vendimit qe tarifon kreditet per provimet perseritese, pergjysmimin e tarifave studentore, dhe rritjen e buxhetit per universitetet publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 05 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12