English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I SHEGA NE KPK - Lulzim Hamitaj, Genta Tafa, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Adrian Shega, keshilltar ne Gjykaten e Larte. Shega po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019


Lulzim Hamitaj, Genta Tafa, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Adrian Shega, keshilltar ne Gjykaten e Larte. Shega po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019


Lulzim Hamitaj, Genta Tafa, Valbona Sanxhaktari, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Adrian Shega, keshilltar ne Gjykaten e Larte. Shega po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 10 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3