English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BARDHI DEKLARATE PER MEDIA - Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazment Bardhi, duke folur gjate nje deklarate per mediat, ku deklaroi se, Edi Rama eshte njeriu me i rrezikshem ne vend dhe se per pushtetin e tij kriminal, eshte gati te sakrifikoje rendin kushtetues, demokracine dhe paqen sociale.
Kategori: PD
E Marte, 11 Qershor 2019


Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazment Bardhi, duke folur gjate nje deklarate per mediat, ku deklaroi se, Edi Rama eshte njeriu me i rrezikshem ne vend dhe se per pushtetin e tij kriminal, eshte gati te sakrifikoje rendin kushtetues, demokracine dhe paqen sociale.
Kategori: PD
E Marte, 11 Qershor 2019


Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazment Bardhi, duke folur gjate nje deklarate per mediat, ku deklaroi se, Edi Rama eshte njeriu me i rrezikshem ne vend dhe se per pushtetin e tij kriminal, eshte gati te sakrifikoje rendin kushtetues, demokracine dhe paqen sociale.
Kategori: PD
E Marte, 11 Qershor 2019


Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazment Bardhi, duke folur gjate nje deklarate per mediat, ku deklaroi se, Edi Rama eshte njeriu me i rrezikshem ne vend dhe se per pushtetin e tij kriminal, eshte gati te sakrifikoje rendin kushtetues, demokracine dhe paqen sociale.
Kategori: PD
E Marte, 11 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4