English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ NE KONFERENCE SHTYPI - Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministri ne detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, ku deklaroi se Raporti i OSBE/ODIHR per zgjedhjet e 30 qershorit tregoi se procesi ishte legjitim dhe demokratik.
Kategori: Qeveri
E Premte, 06 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8