English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI I MEDIAS RREZON DEKRETIN E PRESIDENTIT - Perfaqesuesja e Presidences, Krisilda Thana, Akademiku, Vasil Tole, gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Fatjona Dhimitri, Milva Ikonomoi, Fidel Ylli, Musa Ulqini, gjate nje ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Fatjona Dhimitri, Milva Ikonomoi, Fidel Ylli, Musa Ulqini, gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Fatjona Dhimitri, Milva Ikonomoi, Fidel Ylli, Musa Ulqini, Vilma Bello, Lindita Nikolla, gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Akademiku, Vasil Tole, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Akademiku, Vasil Tole, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019


Akademiku, Vasil Tole, Perfaqesuesja e Presidences, Krisilda Thana, gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku u rrezua dekreti presidencial per Akademine e Shkencave
Kategori: Parlament
E Merkure, 11 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7