English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCA E DYTE E RELOAD NE BALLKANIN PERENDIMOR - Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, Zv/Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, Pergjegjesja e sektorit te Shoqerise Civile dhe Perfshirjes Sociale prane Komisionit Evropian, Liselotte Isaksson, gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, Zv/Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, Zv/Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, Zv/Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, duke folur per reporteret gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Perfaqesuesja e Perhershme e UNDP ne Shqiperi, Limya Eltayeb, Zv/Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, Pergjegjesja e sektorit te Shoqerise Civile dhe Perfshirjes Sociale prane Komisionit Evropian, Liselotte Isaksson, gjate konferences se dyte te ReLOaD ne Ballkanin Perendimor, me fokus 'Rritjen e transparences dhe llogaridhenies per permiresimin e demokracise vendore ne Ballkanin Perendimor'.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6