English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VELIAJ TAKON VULLNETARET PER MARATONEN E TIRANES - Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate nje takimi me vullnetaret dhe organizatoret e Maratones se Tiranes, per te koordinuar detajet e fundit per mbarevajtjen e ketij organizimi, qe do te mbahet me 13 tetor.
Kategori: Bashki
E Merkure, 09 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6