English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


XHACKA SORECA NE KONFERENCE SHTYPI - Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, duke folur ne nje konference shtypi per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, duke folur ne nje konference shtypi per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur ne nje konference shtypi per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Shefi i ekipit te BE per Emergjencat Civile Europiane ne Shqiperi, Peter Glerum, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Shefi i ekipit te BE per Emergjencat Civile Europiane ne Shqiperi, Peter Glerum, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Shefi i ekipit te BE per Emergjencat Civile Europiane ne Shqiperi, Peter Glerum, duke folur ne nje konference shtypi per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Shefi i ekipit te BE per Emergjencat Civile Europiane ne Shqiperi, Peter Glerum, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Te huaj
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka duke takuar Kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka duke takuar Kreun e delegacionit te BE ne Tirane ambasadorin, Luigi Soreca, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019


Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhacka dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje konference te perbashket shtypi, ku folen per koordinimin mes shteteve per te ndihmuar Shqiperine pas termeteve te fuqishme, ku humben jeten shume njerez.
Kategori: Qeveri
E Hene, 02 Dhjetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12