English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ PRET CAVUSOGLU - Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke takuar Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, duke zbrituar nga makina per te hyre ne nje takim me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke takuar Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.?
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke takuar Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.?
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke shtrenguar duart me Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke shtrenguar duart me Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj duke takuar Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj gjate nje takimi me Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, i cili ka ardhur ne vizite zyrtare ne Tirane. Pas takimit ministrat nenshkruan dy marreveshje te rendesishme.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9