English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLA TAKON SANTOS - Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, dhe Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Balla i shprehu mirenjohjen ndaj BE per mbeshtetjen dhe suksesin e Konferences se Donatoreve te 17 Shkurtit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Isabel Santos, dhe Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, gjate nje takimi ne Kryesine e Kuvendit, ku Balla i shprehu mirenjohjen ndaj BE per mbeshtetjen dhe suksesin e Konferences se Donatoreve te 17 Shkurtit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2