English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I BIZHGA NE KJV - Drejtuesi i larte i Forcave Levizese Operacionale, Sokol Bizhga, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Bizhga po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 21 Maj 2020


Drejtuesi i larte i Forcave Levizese Operacionale, Sokol Bizhga, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Bizhga po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 21 Maj 2020


Drejtuesi i larte i Forcave Levizese Operacionale, Sokol Bizhga, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Bizhga po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 21 Maj 2020


Drejtuesi i larte i Forcave Levizese Operacionale, Sokol Bizhga, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Bizhga po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 21 Maj 2020


Drejtuesi i larte i Forcave Levizese Operacionale, Sokol Bizhga, duke dale nga nje seance e Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Bizhga po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 21 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5