English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROTESTA E ARTISTEVE - Regjisori, Robert Budina, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Pedagogu Ervin Goci, me aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Nje burre me kapele dhe maske mban ne duar nje pankarte me mbishkrimin 'Do te behet sic ishte, po aty' teksa aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare protestojne ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Regjisori, Robert Budina, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Ish ministrja, Mirela Karabina, aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Regjisori, Robert Budina, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Nje grua me maske ne fytyre ku ka shkruar Diktatura dhe emrin e Edi Rames, Erion Veliaj dhe Lulzim Bashes teksa aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare protestojne ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Nje grua me maske ne fytyre ku ka shkruar Diktatura dhe emrin e Edi Rames, Erion Veliaj dhe Lulzim Bashes teksa aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare protestojne ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020


Aktore, anetare te Alences per mbrojtjen e tetrit, aktiviste dhe qytetare me pankarta ne duar duke protestuar ne hyrje te pedonales prane ish-godines se Teatrit Kombetar, ku mblodhen firma per peticionin per rindertimin e teatrit aty ku ishte, sikur ishte. Aleanca njoftoi se po pergatitet per nje tubim madhor.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 22 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15