English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HADO KALON VETING - Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Tirane, Ridvan Hado, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Hado kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Qershor 2020


Trupa gjykuese, Xhensila Pine, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Tirane, Ridvan Hado, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Hado kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Qershor 2020


Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Tirane, Ridvan Hado, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Hado kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Qershor 2020


Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Tirane, Ridvan Hado, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Hado kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4