English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DOSJA E TAHIRIT KTHEHET PER RIGJYKIM - Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke kaluar ne tunelin e dezinfektimit teksa del nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, Avokati, Maks Haxhia, duke hyre ne Gjykaten e Posacme te Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, Avokati, Maks Haxhia, duke dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, Avokati, Maks Haxhia, duke dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke kaluar ne tunelin e dezinfektimit teksa del nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020


Ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, duke folur per reporteret / gazetaret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Apelit Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar, trupa gjykuese e se ciles ka vendosur te riktheje per gjykim ceshtjen ndaj Tahirit. Ai do te gjykohet nga e para per veprat penale “Trafikimi i narkotikeve”, ne bashkepunim, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13