English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I HOXHA NE KPK - Trupa gjykuese, Genta Tafa, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Tirane, Valdete Hoxha gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hoxha po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 29 Qershor 2020


Nje kameraman, Trupa gjykuese, Genta Tafa, Lulzim Hamitaj, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Tirane, Valdete Hoxha gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hoxha po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 29 Qershor 2020


Nje kameraman, Trupa gjykuese, Genta Tafa, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Tirane, Valdete Hoxha gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hoxha po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 29 Qershor 2020


Trupa gjykuese, Genta Tafa, Lulzim Hamitaj, Valbona Sanxhaktari, Gjyqtarja prane Gjykates se Apelit Tirane, Valdete Hoxha gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hoxha po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 29 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4