English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I QAFA NE KPK - Trupa Gjykuese, Pamela Qirko, Valbona Sanxhaktari, Lulzim Hamitaj, Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa, gjate nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Qafa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Shtator 2020


Trupa Gjykuese, Pamela Qirko, Valbona Sanxhaktari, Lulzim Hamitaj, Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa, gjate nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Qafa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Shtator 2020


Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa, gjate nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Qafa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Shtator 2020


Trupa Gjykuese, Pamela Qirko, Valbona Sanxhaktari, Lulzim Hamitaj, Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa, gjate nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Qafa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4