English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I NDRECA NE KPK - Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Trupa gjykuese, Pamela Qirko, Xhensila Pine, Etleda Ciftja, Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Trupa gjykuese, Pamela Qirko, Xhensila Pine, Etleda Ciftja, Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Trupa gjykuese, Pamela Qirko, Xhensila Pine, Etleda Ciftja, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, me Gjyqtarin ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, i cili ka nisur sot seancen degjimore. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari ne Gjykaten e Posacme Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar (GJKKO), Bib Ndreca, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Ndreca po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9