English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA NE KONFERENCE SHTYPI - Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi me gazetaret, ku ne permendi ceshtjet sipas se cilit ka deshtuar qeveria Rama. Basha foli per ceshtjen e incerenatoreve, premtimet sipas tij te pambajtura per mjeket dhe infermieret.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14