English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I FRASHERI NE KJV - Trupa Gjykuese, Elvira Daberdaku, Elida Liko, Ana Kapaj, Drejtori i Drejtorise se Mbrojtjes se Deshmitareve, Idajet Faskaj, gjate nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Faskaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Polici
E Premte, 16 Tetor 2020


Trupa Gjykuese, Elvira Daberdaku, Elida Liko, Ana Kapaj, Drejtori i Drejtorise se Mbrojtjes se Deshmitareve, Idajet Faskaj, gjate nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Faskaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Polici
E Premte, 16 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2