English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PESHKATARE NE KARAVASTA - Peshkatar me varke ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 21 Nentor 2020


Perendimi i diellit ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Nentor 2020


Perendimi i diellit ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Nentor 2020


Perendimi i diellit ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Nentor 2020


Perendimi i diellit ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Nentor 2020


Peshkatar me varke ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 21 Nentor 2020


Peshkatare me varke ne parkun kombetar Divjake-Karavasta, i cili eshte zone e mbrojtur ne zonen bregdetare te Shqiperise dhe perbehet nga ekosisteme komplekse, te pasura ne biodiversitet dhe burime natyrore. Parku Kombetar i Divjakes eshte i njohur per pyllin me pisha, plazh dhe Lagunen me burimet e saj të peshkimit.
Kategori: Ekonomi
E Shtune, 21 Nentor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7