English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CELIBASHI TAKIM PER ANETARIN E 7 TE KZAZ - Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje mbledhje publike ne mbeshtetje te Kodit Zgjedhor, per shyrtimin dhe miratimin e akteve ne kompetencë te tij. Komisioneri shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet per shpalljen e rezultatit te shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Enjte, 07 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7