English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHERBIMI INFEKTIV NE TIRANE - Infermiere me veshje mbrojtese duke transportuar me barrele nje pacient me koronavirus, ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Momenti i hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Vazoja e hedhjes se shortit per caktimin e partise qe do te propozoje anetarin e shtate te KZAZ-se ne zgjedhjet e 25 prillit.
Kategori: Zgjedhje/Votime
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese duke transportuar me barrele nje pacient me koronavirus, ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021


Infermiere me veshje mbrojtese duke transportuar me barrele nje pacient me koronavirus, ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Javet e fundit Shqiperia ka patur luhatje te rasteve me koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 08 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14