English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PELESHI INSPEKTIM NE OBOT - Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako dhe te tjere gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Trupa te forcave te armatosura te angazhuar per rehabilitimin e rruges ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Trupa te forcave te armatosura te angazhuar per rehabilitimin e rruges ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako duke folur per reporteret gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021


Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate inspektimit ne Obot, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 09 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13