English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ALEANCA PER MBROJTJEN E TEATRIT PADIT VELIAJ - Regjisori Edmond Budina, dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Regjisori Edmond Budina, dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Regjisori Edmond Budina, dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke folur per reporteret pasi kane dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Regjisori Edmond Budina, dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke folur per reporteret pasi kane dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Regjisori Edmond Budina, dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke folur per reporteret pasi kane dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021


Aktori Mehdi Malkaj dhe anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit Kombetar duke folur per reporteret pasi kane dale nga SPAK, ku kane depozituar nje kallezim ndaj Kryetarit te Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, nenkryetarin Arbian Mazniku dhe Keshillin Bashkiak. Ne denoncim ata akuzojne Veliajn per shperdorim detyre, korrupsion dhe shkelje te barazise se pjesëmarresve ne tendera apo ankande publike.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 19 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7