English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHORTI PER CIFTET E FAZES GJYSMEFINALE TE KUPES SE SHQIPERISE - Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori i Departamentit te Garave, Marjus Sulejmani duke hedhur shortin per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori sportiv i Teutes, Sulejman Starova, pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori sportiv i Teutes, Sulejman Starova, pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori sportiv i Teutes, Sulejman Starova, duke folur per reporteret pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori sportiv i Teutes, Sulejman Starova, duke folur per reporteret pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Menaxheri i Lacit, Dario Pali, duke folur per reporteret pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021


Drejtori sportiv i Vllaznisë, Matko Djarmati duke folur per reporteret pas hedhjes se shortit per fazen gjysmefinale te Kupes se Shqiperise per sezonin 2020-2021. Shorti u zhvillua ne ambientet e stadiumit “Air Albania”, ku te pranishem ishin dhe perfaqesues te medias.
Kategori: Sport
E Premte, 02 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14