English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROTESTE PER VRASJEN E QENVE ENDACAKE - Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Nje qen ne tubimin para Bashkise se Tiranes me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Nje qen ne tubimin para Bashkise se Tiranes me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Dy qen ne tubimin para Bashkise se Tiranes me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh me qente e tyre duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021


Grupe qytetaresh, perfaqesues te Shoqerise Civile duke protestuar para Bashkise se Tiranes ne tubimin me moton “STOP RREMBIMIT DHE VRASJES SE QENVE”, per shkak se zhdukja e kafsheve endacake ne Tirane ka zgjuar revolten tek qytetaret. Protestuesit kerkuan mbylljen e Spitalit te Kafsheve ne Kombinat, duke akuzuar drejtuesen e institucioneve se po dhunon kafshet dhe se brenda godines i vrasin me acid.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 05 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19