English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE E VEZHGUESVE EVROPIANE TE ZGJEDHJEVE - Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, Analistja e Administrimit te Zgjedhjeve, Kristina Kostelac, Zv. Shef i Misionit, Pierre Peytier ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, Analistja e Administrimit te Zgjedhjeve, Kristina Kostelac, Zv. Shef i Misionit, Pierre Peytier ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, duke folur ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, Analistja e Administrimit te Zgjedhjeve, Kristina Kostelac, Zv. Shef i Misionit, Pierre Peytier ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, duke folur ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, duke folur ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021


Shefi i misionit nderkombetar te vezhgimit te zgjedhjeve per zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi, Dr. Gianluca Passarelli, duke folur ne nje konference shtypi te ENEMO (Rrjeti Europian i Organizatave te Monitorimit te Zgjedhjeve) per Zgjedhjet Parlamentare te 25 Prilli, ku organizoi nje konference shtypi ne Rogner Hotel Tirana. Kjo konference per shtyp u organizua me qellimin per te njoftuar fillimin e misionit te ENEMO dhe planet e observimit.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 07 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7