English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROVIMI ME ZGJEDHJE PER MATURANTET - Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


LABORATORI I RI I QSUT - Nje infermiere gjate punes ne laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Studente te viteve te treta (maturante), te shkolles se mesme 'Partizani' ne oborrin e shkolles pas provimit te fundit te Matures Shteterore, ate te lendes me zgjedhje. Rreth 34 mije maturante do i jane nenshtruar provimit, ndersa ne total ne te gjithe vendin jane 208 qendra ku do te behet provimi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 15 Qershor 2021


Laboratori i ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Nje infermiere gjate punes ne laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke inspektuar laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke inspektuar laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Nje laborante gjate punes ne laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke inspektuar laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Nje laborante gjate punes ne laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Nje laborante gjate punes ne laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Laboratori i ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Laboratori i ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Laboratori i ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke inspektuar laboratorin e ri ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT. Laboratori i ri synon modernizimin e sherbimit shendetesor, ku ofrohet nje game e gjere analizash dhe testesh laboratorike. Ne laborator do te perdoret per here te pare sistemi i kompjuterizuar i te gjithe analizave.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Marte, 15 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 26 of 26