English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VODA NE GJKKO - Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke hyre ne Gjykaten e Posacme te Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke hyre ne Gjykaten e Posacme te Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke hyre ne Gjykaten e Posacme te Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke hyre ne Gjykaten e Posacme te Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke dale me makine policie nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke dale me makine policie nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke dale me makine policie nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Ish-zv. Ministrja e Brendshme Rovena Voda duke dale me makine policie nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjime duke marre euro, nje celular dhe nje arke me peshk per te futur ne pune nje person tjeter. GJKKO konfirmoi masen 'arrest ne shtepi'. Voda nuk i ka pranuar akuzat, dhe po hetohet nga SPAK se bashku me dy te pandehura te tjera, Florida Beu dhe Majlinda Hasani.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8