English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROMOVIMI I LIBRIT TE SHKRIMTARIT NICOLA LA GIOIA - Shkrimtari, Besnik Mustafaj, Perkthyesi, Erion Gjatolli, Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Autorja, Lea Ypi, Botuesja, Arlinda Dudaj, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Autorja, Lea Ypi, Botuesja, Arlinda Dudaj, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Autorja, Lea Ypi, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari, Besnik Mustafaj, Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Botuesja Arlinda Dudaj, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari Bashkim Shehu gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari, Besnik Mustafaj, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari, Besnik Mustafaj, Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari, Besnik Mustafaj, Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Moderatori Enkel Demi, Shkrimtari Nicola la Gioia, gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021


Botuesja Arlinda Dudaj, Shkrimtari Bashkim Shehu gjate promovimit te librit 'Egersia' ne sallen Ovale, ne panairin e 24-t te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane, me pjesemarrjen e 95 shtepive botuese. Panairi organizohet me mbeshtetjen e bashkise se Tiranes dhe te Qendres Kombetare te Librit e Leximit, duke respektuar masat anti-COVID.
Kategori: Kulture
E Diele, 21 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19