English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DERVISHAJ FLET PER REPORTERET - Keshilltari per ceshtjet ligjore ne Presidence, Bledar Dervishaj, duke folur per reporteret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj , Ish-kreut te KED, Ardian Dvorani, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Keshilltari per ceshtjet ligjore ne Presidence, Bledar Dervishaj, duke folur per reporteret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj , Ish-kreut te KED, Ardian Dvorani, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021


Keshilltari per ceshtjet ligjore ne Presidence, Bledar Dervishaj, duke folur per reporteret pasi ka dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, e cila ka kerkuar pushim te ceshtjes ndaj , Ish-kreut te KED, Ardian Dvorani, me argumentin qe nuk ka veper penale. Padia ishte dorezuar nga presidenti Ilir Meta, i cili e akuzonte kreun e KED per shpërdorim detyre dhe perfitim te titullit shteteror.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3