English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


IBRAHIMI NE KONFERENCE SHTYPI - Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference per mediat pas emetimit te Eurobondit te ri 10-vjecar, tha se borxhi i marre do te perkthehet ne investime.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference per mediat pas emetimit te Eurobondit te ri 10-vjecar, tha se borxhi i marre do te perkthehet ne investime.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference per mediat pas emetimit te Eurobondit te ri 10-vjecar, tha se borxhi i marre do te perkthehet ne investime.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference per mediat pas emetimit te Eurobondit te ri 10-vjecar, tha se borxhi i marre do te perkthehet ne investime.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4