English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROTESA E FERMEREVE - Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Fermeret duke protestuar perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Fermeret duke protestuar perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Sajmir Korreshi, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Deputeti, Dashnor Sula, duke folur per reporteret ne mbeshtetje te protestese se fermereve, te cilet u mblodhen perpara Kuvendit, per te kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Fermeret duke dale nga Kuvendi, pas protestes ku kane kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Fermeret duke dale nga Kuvendi, pas protestes ku kane kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021


Fermeret duke dale nga Kuvendi, pas protestes ku kane kundershtuar paketen e re fiskale qe pritet te miratohet, si dhe per humbjet qe po u krijojne cmimet e uleta, me te cilat po shiten produktet.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 25 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12