English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I PALLOJ NE KPK - Gjyqtarja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Berat, Rudina Palloj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Palloj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Gjyqtarja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Berat, Rudina Palloj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Palloj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Gjyqtarja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Berat, Rudina Palloj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Palloj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Gjyqtarja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Berat, Rudina Palloj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Palloj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022


Gjyqtarja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Berat, Rudina Palloj, ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Palloj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Janar 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5