English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARGARITI PARA KOMISIONIT TE POLITIKES SE JASHTME - Ministrja e Kultures, Elva Margariti, duke folur gjate nje seance degjimore ne komisionin parlamentar per Politiken e jashtme, ku eshte shqyrtuar projektligji“Per miratimin e marreveshjes per administrimin e nenzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Maj 2022


Ministrja e Kultures, Elva Margariti, duke folur gjate nje seance degjimore ne komisionin parlamentar per Politiken e jashtme, ku eshte shqyrtuar projektligji“Per miratimin e marreveshjes per administrimin e nenzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, Mimi Kodheli duke folur gjate nje seance degjimore te ketij komisioni, ku eshte shqyrtuar projektligji“Per miratimin e marreveshjes per administrimin e nenzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Ina Zhupa, duke folur gjate nje seance degjimore ne komisionin parlamentar per Politiken e jashtme, ku eshte shqyrtuar projektligji“Per miratimin e marreveshjes per administrimin e nenzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, Mimi Kodheli duke folur gjate nje seance degjimore te ketij komisioni, ku eshte shqyrtuar projektligji“Per miratimin e marreveshjes per administrimin e nenzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5